Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Burn after reading1. Με αφορμή το επεισόδιο του Παπακαλιάτη όπου αποκαλύπτεται ότι ο ρόλος της Ζέτα Δούκα είναι τραβεστί (το οποίο δεν είδα αλλά ομολογώ ότι σε ένα πλάνο απ' το τρέιλερ η έκφραση της Ζέτας ήταν φοβερή), να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι λέμε "η τραβεστί". "Η". "Η". Μου γυρνάει το μάτι κάθε φορά που διαβάζω τη φράση "το τραβεστί". Τι είναι, παιδί μου, "το" τραβεστί; Είναι όπως λέμε "το" ραβανί; "Το" μπουγιουρντί; Η τραβεστί είναι άνθρωπος και παρόλο που το φύλο της μπορεί να είναι για κάποιους ασαφές, σίγουρα δεν μπορεί να είναι ουδέτερο.

2. Κλείνει η Γαλέρα. Με έπιασαν φοβερές τύψεις. Εμ, βέβαια, άμα δεν την αγοράζω εγώ, ποιος περιμένω να την αγοράσει; Μια ζωή τις προτεραιότητες τις σκέφτομαι κατόπιν εορτής.

3. Mississippi burning? No, this is Sparta. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

4 σχόλια:

antidrasi+sex είπε...

Κλείνει η Γαλέρα?
Μα μόλις πλήρωσα συνδρομή!!!!
Σμπαραμπούφ!

winnie είπε...

Έχουνε φροντίσει για τους συνδρομητές. Νομίζω ότι το λέει στο σάιτ. Έχω πολλές τύψεις. Ελπίζω να συνεχίσουνε στο ιντερνέτι.

antidrasi+sex είπε...

Μα δεν το λέω για τα λεφτά... Και πίσω να μην τα πάρω, χαλάλι τους για το ότι έκαναν τόσα χρόνια.
Είχα δώσει μάλιστα 50€ αντί για 30, τα 20 σαν οικονομική ενίσχυση γιατί ήξερα ότι είχαν πρόβλημα (το έλεγε ο Καλαϊτζής στο τελευταίο enditorial).
Απλά αισθάνομαι ταυτόχρονα γκαντέμης και γρουσούζης.

winnie είπε...

Άσε με, εγώ αισθάνομαι μεγάλος μαλάκας.