Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ζουν ανάμεσά μας



Διαβάζω εδώ πως το H&M στο Μανχάταν καταστρέφει τα ρούχα που δεν πουλιούνται πριν τα πετάξει για να μην τα πάρουν οι άστεγοι. Ναι, ναι, καλά ακούσατε. Κάποιο μεγάλο εταιρικό μυαλό σκέφτηκε να βάζει τους υπαλλήλους του να κόβουν τα ρούχα για να μην μπορούν να τα φορέσουν οι άστεγοι.

Ποιος διάβολος και ποια γεράκια του πολέμου και ποιος παρανοϊκός τρομοκράτης. Αυτός ο μικρός, κατά πάσα πιθανότητα Ευρωπαίος, γραφειοκράτης είναι ΤΟ ΚΑΚΟ. Evil, πώς το λένε;

Αντίο, H&M, και μου άρεσες πολύ, ρε γαμώτο.

6 σχόλια:

tsok είπε...

όχι ρε γμτ...
ελπίζω το mastermind (μη χέσω) να είναι άγγλο και όχι σουηδό, μην μου μαγαρίσουν τη δεύτερη πατρίδα οι σκατοκέφαλοι

winnie είπε...

Γάμησέ τα, έφαγα τρελό σοκ, και σχεδόν όλα μου τα ρούχα είναι από κει! Πονάει πολύ το μποϊκοτάζ, αλλά είναι αδιανόητο αυτό που κάνουν, ε;

Ανώνυμος είπε...

Μία μικρή παρατήρηση εν μέσω μποϊκοτάζ: το αντίστοιχο ελληνικό τμήμα τα ρούχα που δεν πουλιούνται τα δίνει σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και εφήβους (το ξέρω από πρώτο χέρι). Όχι τίποτα άλλο, μην στερηθείς και τα αγαπημένα σου ρούχα :)

winnie είπε...

Silent, αλήθεια λες; Αχ, ευχαριστώ για την απενοχοποίηση!

Ανώνυμος είπε...

:)

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο κάνει μεγάλη αλυσίδα μάρκετ που έχει και μαγειρεμένο φαγητό στην Ελλάδα,και το κάνει τα τελευταία 14 χρόνια τουλάχιστον.Όταν είμαστε αδιάφοροι και κλεισμένοι στον εαυτό μας γινόμαστε συνένοχοι στις αδικίες.Ψάξτε το.Ας είναι η άσκησή σας αυτή.Ευχαριστώ για το χώρο.