Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Εξυπηρετήστε το κοτόπουλο



Κάντε τον κόπο να το διαβάσετε. Είναι ο λόγος για τον οποίο τα αυτόματα μεταφραστήρια του ίντερνετ δεν θα μας αντικαταστήσουν ποτέ. Καταπιείτε όμως πρώτα.

"Εάν χρειάζεστε μερικές συνταγές για το στήθος κοτόπουλου κατόπιν με επιτρέψτε να βοηθήσω. Αγαπώ το κοτόπουλο σε οποιαδήποτε συνταγή λόγω πόσο ανέξοδο είναι. Αγαπώ επίσης το ρύζι για εκείνο τον πολύ ίδιο λόγο. Τόσο εδώ θα επιθυμούσα να μοιραστώ με σας 3 απλές και νόστιμες συνταγές για το στήθος κοτόπουλου που έχουν επίσης το ρύζι.

Αυτή η πρώτη συνταγή είναι μεγάλη για το καλοκαίρι. Το εσπεριδοειδές πρέπει να είναι ανέξοδο και η γεύση είναι πολύ οπτιμιστής και ζωηρή. Η οικογένειά μου αγαπά αυτό και το έξω στη γέφυρα.

Κοτόπουλο εσπεριδοειδών
2 ανόστεα, skinless στήθη κοτόπουλου
χυμός ανανά 2 γ
1 ασβέστης
1 λεμόνι
1 πορτοκάλι
½ καρύδα γ
1 άγριο ρύζι κιβωτίων

Φέρτε το χυμό ανανά σε σημείο βρασμού σε ένα μέσο στη μεγάλη πανοραμική λήψη sauté. Μόλις προσθέσει να βράσει το κοτόπουλό σας στο χυμό.

Χωρίστε σε τετράγωνα επάνω τα φρούτα στο δάγκωμα ταξινόμησε τα κομμάτια και τα προσθέτει στο κοτόπουλο. Ψεκάστε την καρύδα πέρα από το χυμό. Αφήστε αυτόν τον όλο μάγειρα μαζί έως ότου γίνεται το κοτόπουλο. Κρατήστε ένα ρολόι σε το και εάν ο χυμός αρχίζει να εξατμίζει έπειτα προσθέστε περισσότεροι.

Προετοιμάστε το ρύζι σύμφωνα με το κιβώτιο εκτός από το υποκατάστατο ½ γ του νερού του χυμού ανανά.

Κατόπιν εξυπηρετήστε το κοτόπουλο πέρα από το ρύζι με λίγο χυμό ανανά/τη σάλτσα από την πανοραμική λήψη.

Αυτές οι επόμενες των τριών συνταγών για το στήθος κοτόπουλου είναι πολύ βασικά ανακατώνω-τηγανητά. Είναι απλό και γρήγορο να καθεί και μπορείτε να κάνετε prep μπροστά από το χρόνο έτσι όλος που πρέπει να κάνετε είναι το ρίχνει μαζί όταν έτοιμος σας για το.

Κοτόπουλο και χορτοφάγα ανακατώνω-τηγανητά
στήθος 2 κοτόπουλου, αποκοπή στα χοντρά κομμάτια
1 κίτρινο πιπέρι, που τεμαχίζεται
1-2 καρότα, που τεμαχίζονται
1 κρεμμύδι γ, που τεμαχίζεται
1 σάλτσα ½ γ Yoshida
ρύζι 3 γ

Έναρξη που μαγειρεύει το ρύζι. Ενώ
το ρύζι μαγειρεύει προετοιμάζει όλα τα λαχανικά.

Όταν το ρύζι αφήνει περίπου 20 λεπτά, τοποθετήστε τα λαχανικά και τη σάλτσα σε ένα μεγάλο wok ή μια τηγανίζοντας πανοραμική λήψη. Αφήστε αυτόν τον μάγειρα για 15-20 λεπτά έως ότου το κοτόπουλο είναι πλήρως μαγειρευμένο.

Κατόπιν εξυπηρετήστε πέρα από το ρύζι".

Thanks, ubercat.

3 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

βαρέα ανθυγιεινά σου λέω...
ΗΡΩΙΔΑ!

tsok είπε...

εξυπηρετώ το μάγειρα;!? τίνι τρόπω;

winnie είπε...

Ξέρεις εσύ τώρα!