Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Προβληματίζομαι



Που είναι Ιούνιος κι εγώ θέλω ήδη να κάνω όλη μέρα αυτό που κάνει η κοπελίτσα στη φωτογραφία είναι πρόβλημα, ε;

Που δεν έχω μπανιέρα στο σπίτι (ή τουλάχιστον μπανιέρα που να χωράει όποιον έχει περάσει τα 5) είναι πρόβλημα, ε;

Που πρέπει να σηκωθώ μέσα στη λάβρα να πάω στη μία από τις δύο καινούργιες μου δουλειές, η οποία διαδραματίζεται (sic) στο ύπαιθρο είναι πρόβλημα, ε;

Που μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι το 'χω παραρίξει στη σοβαρότητα εδώ μέσα είναι πρόβλημα, ε;

Ντάξει, έχω πολλά προβλήματα, το ξέρω, και το τελευταίο το λύνω με αυτό το εμβριθές ποστ, αλλά μήπως μπορεί κάποιος άλλος να μου λύσει το πιο επείγον άμεσα; Να με διακτινίσει στη δουλειά; Damn you, Scottie, beam me up επιτέλους!

3 σχόλια:

alepou είπε...

που στην ύπαιθρο; (κατ΄αρχήν χαίρομαι πολύ που έχεις δουλειά και μάλιστα 2 - όσο για τη "σοβαρότητα" χρειάζεται ειδικά σε μια περίοδο που όλοι φαίνεται να την έχουν χάσει -αν την είχαν ποτέ- σε βάρος ημών των ταπεινών πλην όμως σοβαρών...)

winnie είπε...

Πού 'σαι, βρε αλεπουδίτσα; Σου στειλα και τσατ στο τζιμέιλ αλλά δεν μου απάντησες! Πότε θα βρεθούμε; Θα σου πω από κοντά για τις δουλειές, για τη μία δεν ξέρω αν θα χαρείς και τόσο...

Απλώς μου φάνηκε ότι το παραβάρυνα το μπλογκ, όχι ότι το 'κανα επίτηδες, απλώς έτσι μου έβγαινε.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω να διαβάζω το μπλογκ και να γουστάρω. Τώρα θα μου πεις, τί διαστροφή είναι αυτή, να διαβάζεις που έχω τις μαύρες μου και να σ'αρέσει... Ξέρω γω, είναι όπως χαίρεται κανείς που ο Wenders έκανε το Wings of Desire. Από εγγύτητα.

Φιλιά και καλά κουράγια

Κατερίνα

(Θεσσαλονίκη)