Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Spinning



Περνάω όλη μου την ημέρα στο ίντερνετ. Παρακολουθώ τους υποψήφιους του ΑΣΕΠ να βαράνε υστερία στα φόρουμ για το αν θα αναβληθεί ή όχι (ο γαμημένος) ο διαγωνισμός λόγω των αγροτών που έχουν κλείσει τους δρόμους. Μένω άφωνη με τις ανορθογραφίες των φιλολόγων στα εν λόγω φόρουμ. Διαβάζω τα μπλογκ των άλλων και γίνομαι πράσινη από τη ζήλεια. Πατάω ριφρές στο Facebook 30769367 φορές την ώρα. Παίζω ηλίθια παιχνίδια. Διαβάζω ειδήσεις (κακώς, πολύ κακώς). Πετάω πράγματα στα καλάθια μου σε διάφορες σελίδες αλλά δεν ψωνίζω (καλώς, πολύ καλώς) γιατί δεν έχω φράγκο. Καταστρώνω σχέδια για το πώς θα φτάσω στην Αθήνα για να δώσω. Προσπαθώ ν’ αποφασίσω αν θέλω να συγκατοικήσω (κι αν με παίρνει οικονομικά και ψυχολογικά να μην το κάνω). Ουρλιάζω βρισιές στον Κακλαμάνη. Μου λείπει το σπίτι μου. Μου λείπει το σπίτι μου όπως το έχω πλάσει ιδανικό μέσα στο μυαλό μου κι όχι όπως πραγματικά είναι. Καπνίζω σαν μανιακή. Βλέπω ταινίες. Παλιές και νέες. Κυρίως βλέπω σίριαλ και ριάλιτι (γιατί τέτοια είμαι). Διαβάζω για εκατοστή πεντηκοστή έβδομη φορά τα βιβλία του Τέρι Πράτσετ. Περιμένω. Κοιτάω το μπλογκ μου και δε μ’ αρέσει. Τις νύχτες φυσάει και φοβάμαι. Κάποια μέρα πρέπει να σας εξηγήσω πόσο φοβητσιάρα είμαι. Αναρωτιέμαι σε ποια χώρα να μεταναστεύσω. Θέλω ν’αρχίσω να πλέκω (!). Γουοτέβερ. Βαρέθηκα να τρώω δίαιτα και θέλω να φάω όλο το Βόσπορο. Αλλά. Κρατιέμαι. Δεν ξέρω αν θέλω ν’ αναβληθεί ή να μην αναβληθεί η μαλακία ο ΑΣΕΠ. Ξέρω ότι θέλω ν’ αποφασίσουνε επιτέλους.

13 σχόλια:

ethanandthecity είπε...

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πως έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια από τότε που κατέβηκα σε λαοφιλές φροντιστήριο του κέντρου εξετάζοντας την προοπτική συμμετοχής μου στις εξετάσεις και τελικά εν έτει 2009 ΑΚΟΜΑ δεν έχει δοθεί ημερομηνία. Τελικά τα παράτησα ελλείψει χρόνου και (κυρίως) διάθεσης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι

Α, μπα? είπε...

1. να φας ή να πιεις το Βόσπορο?
2. ποια μπλογκ διαβάζεις και πρασινίζεις?ρωτάω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι
3. από ριάλιτι τελευταία με έχει πορώσει το top chef

winnie είπε...

Ethan, ευχαριστώ! Μας έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια, δίνουμε υποτίθεται το Σάββατο, αλλά μπορεί κια όχι, αλλά μπορεί και ναι, και κανείς ποτέ δεν έμαθε.

Αμπα:
1) να ΦΑΩ!
2) γενικά, ανθρώπων που γράφουν εξαιρετικά ή που έχουν μια πολύ δυνατή ιδέα (όπως ο 11). Είμαι ζηλιάρα!
3) το τοπ σεφ είναι τρελό κόλλημα. Έχεις καμιά άλλη ριαλιτοπρόταση;

tsok είπε...

ινε τραγικω πωσσα λαθοι διαβαζι κανης σε κοιμαινα φοιλλολωγων.
Μαι κανι σχαιδων να ντραιπωμε...
σχεδον...

anyways, αν σε παρηγορεί έχω περί τη ντουζίνα συναδέλφους μεταπτυχιακούς φιλολογικών επιστημών (φιλόλογοι, ιστορικοί, απόφοιτοι ΦΠΨ, ΜΥΘΕ) και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που είναι στην ίδια κατάσταση κρίσης με σένα winnie μου. Αυτό που με φρικάρει πιο πολύ από όλα, πάντως, είναι το πόσο δε γουστάρει κανείς την εναλλακτική να δουλέψει στην ελεύθερη αγορά και προτιμά να ζήσει τρεις χειμώνες στην ορεστιάδα ή την ανάφη ή την ορεινή κρήτη διοριζόμενος εκπαιδευτικός. Είμαι εγώ τρελή και δεν το πιάνω γιατρέ μου; Κατά τα άλλα γουστάρω που αυξανόμαστε οι οπαδοί του top chef (προγνωστικά για φετινή σαιζόν; θέλω jamie - for obvious reasons - αλλά θα το πάρει μάλλον η καραφλή φινλανδική αηδία. γμτ!) και προτείνω περιοδικές αναπνοές, πολύ ιντερνετική τηλεόραση (the best kind) άφθονο αλκοοόλ.

Α, μπα? είπε...

ναι ναι αν ο 11 δεν ήταν τόσο δαιμονικά αξιαγάπητος θα τον ζήλευα κι εγώ!

βλέπω και το cathouse τελευταία που είναι όμως πολύυυυυ άλλου τύπου

τσοκ, αχ κι εγώ Jamie ψηφίζω

winnie είπε...

Tsok, όλη μου τη ζωή άκουγα σχολείο και έβγαζα φλύκταινες. "Εγώ, να γίνω δημόσιος υπάλληλος; Δε θα 'στε καλά!". Μετά από 12 χρόνια στην ελεύθερη αγορά όμως, ο μισθός και οι 3 μήνες διακοπές το χρόνο άρχισαν να έχουν μια άλλη αίγλη... άσε που το δικό μας μάθημα είναι η ώρα του παιδιού και μπορείς να κάνεις τρελά δημιουργικά πράγματα με τα παιδιά χωρίς να ασχολείσαι με το αν θα μπουν στο πανεπιστήμιο. Τέλος πάντων, κι εγώ δεν είμαι απόλυτα πεισμένη για την επιλογή μου, κι αφού δεν θα περάσω δε θα μάθουμε και ποτέ αν είχα δίκιο ή άδικο!

Όσο για το Τοπ Σεφ, δεν ξέρω ποιον υποστηρίζω (είναι όλοι ψιλοχάλια φέτος), αλλά κι εγώ φαντάζομαι ότι θα το πάρει η αντιπαθέστατη Φινλανδική αηδία!

Αμπά μου, το Cathouse ακούγεται πολύ scary, what's it about?

Α, μπα? είπε...

με ένα μπουρδέλο στη Νεβάδα!

winnie είπε...

Μη μου πεις ότι είναι για το Bunny Ranch που δείχνει ο ΣΚΑΪΣ αργά το βράδυ!

Και μόλις αποκάλυψα ότι βλέπω ημιτσόντες το βράδυ στο ΣΚΑΪ. Πάει η υπόληψή μου...

κόκκινο μπαλόνι είπε...

ο Χριστός και η μάνα του κορίτσια!!!
Μα τι βλέπετε;;;;
Winnie, που πήγε αυτή η έρμη η υπόληψή σου;;; ε;;;
κισιζ

winnie είπε...

Άσε, εσύ είσαι της πχιότητας, εμείς είμαστε πολυσυλλεκτικά άτομα!

Α, μπα? είπε...

κι όμως, αυτό εννοώ...

Lucha Libre είπε...

Να σου πω δυο πράγματα;
1) Μου έστειλαν ένα ποστ σου με μέιλ. Μπαίνοντας εδώ μέσα σκέφτηκα: τι όμορφο μπλογκ.
2) Για το πλέξιμο είμαι έτοιμη κι εγώ αδερφή μου. Θα καπνίζουμε και λιγότερο. Ή τέλος πάντων πλέκοντας θα κρεμάμε το τσιγάρο στο στόμα και θα παριστάνουμε τους γεροθαλασσόλυκους.

Σε χαιρετώ αγωνιστικά.

winnie είπε...

Incontinentia, ξαναευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Το πλέξιμο το 'πα και το 'κανα! Είμαι στη μέση του πρώτου κασκόλ, άντε και στα δικά σου!