Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Finally, it all makes sense...



"Είχαμε εγκαίρως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους υπαιτίους αυτής της πρωτοφανούς τραγικής κατάστασης που βιώνει η Ορθόδοξη χώρα μας. Τους είχαμε ενημερώσει χωρίς καν να λογαριάσουμε τον κίνδυνο να λογισθούμε γραφικοί, κάτι που εξυπηρετεί κυρίως τους ανόητους σκεπτόμενους με γνώμονα τη εγωιστική λογική.

Ευθαρσώς τους προειδοποιούσαμε με επιστολή που έστειλε στις 3 Δεκεμβρίου ο διευθυντής της εφημερίδας μας προς την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL να αποτρέψουν την προβολή της βλάσφημης για τον τριαδικό Θεό ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» γιατί θα καταστούν υπαίτιοι της πύλης που θα ανοίξουν στις δαιμονικές δυνάμεις.

Πιθανόν τότε να μας ειρωνεύτηκαν και να μας αγνόησαν, όπως άλλωστε θα έκαναν σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που ανόητα πιστεύουν πως ο Θεός είναι μακράν του κόσμου και δεν παρεμβαίνει... Οι άγγελοι και οι ασώματες δυνάμεις μετά του Παρακλήτου δεν άντεξαν την μεγάλη ύβρη που εξαπέλυσαν από το τηλεοπτικό σταθμό MEGA οι κύκλοι της ανομίας με την προβολή της βλάσφημης ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» και δυστυχώς δεν απέτρεψαν ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε καν υπήρξε αντίδραση από κάποιον άλλον Επίσκοπο.

Μοναδική εξαίρεση μόνο ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των ιδιοκτητών του τηλεοπτικού σταθμού. Έφυγαν οι Ασώματες Δυνάμεις και η προστασία τους εκ της Ελλάδος αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα δαιμόνια για να καταστρέφουν, να δολοφονούν, να λεηλατούν... Απαθείς όλοι μας. Εγκλωβισμένοι στα δεσμά της καλοπέρασης και της χαλαρής μη ομολογιακής πίστης στον τριαδικό Θεό, Μεθυσμένοι από το κρασί της αγνωσίας που ρέει άφθονο στον πλανήτη. Η Ελλάδα βλασφήμησε τον Κύριο και έγινε περίγελως της οικουμένης. Έκανε το Θεό να στρέψει τη ρομφαία του πάνω της. Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θερίζει θύελλες".

Μην αναζητάτε άλλο εξηγήσεις για τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας. Είναι όλες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: