Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

So longΊσως ο πρώτος (εικονικός) άντρας που θυμάμαι να ερωτεύτηκα, όταν ήμουν στην πρώτη γυμνασίου και είδα το Dirty Dancing για πρώτη φορά. Τότε που δεν καταλάβαινα γιατί της έβγαζε τη μπλούζα και είχε χρειαστεί να ρωτήσω τους άλλους, που αναγκάστηκαν να βρουν κάτι να μου απαντήσουν και μου είπαν "για να χορεύει πιο άνετα"...Νομίζω ότι ο καλύτερος ρόλος του είναι ο Bohdi στο Point Break της Κάθριν Μπίγκελοου, μια ταινία που αν δεν έχετε δει, κάντε μου τη χάρη να τη δείτε κάποια στιγμή, έχει τα ελαττώματά της (κυρίως από πλευράς υποκριτικής, εξάλλου πρωταγωνιστεί ο Κιάνου Ριβς, οπότε αναμενόμενο), αλλά είναι απ' τις Β movies που αγαπώ πολύ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά αν και αναμενόμενος, αφού βασανιζόταν τόσα χρόνια, εμένα με στεναχώρησε ο θάνατός του. Λίγη ακόμα παιδική ηλικία μου has been put in the corner for ever.

4 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Το Point Break το είχα δει στο σινεμά και πρέπει να ήμουν στο Γυμνάσιο (με θυμάμαι με μαρτινς και φούστα στο σινεμά, άρα μάλλον γυμνάσιο ήμουν) και είχα πάθει την πλάκα της ζωής μου με το πόσο κούκλος ήταν...και ήταν ο κακός που ήσουν με το μέρος του στάνταρ!
so long Patrick
υ.γ. Μη ξεχάσει να δεις την ταινία που προτείνω!

alepou είπε...

Α! εμφανίστηκες... είχα ανησυχήσει και σε σκεφτόμουν πολύ χθες. Call me!
Οσο για τον Πάτρικ, τον θυμάμαι κυρίως από τους Βόρειους και Νότιους, πολύ πριν γίνει διάσημος...
Σε φιλώ.

tsok είπε...

nobody puts my inetrnet sister in the corner!
(σε ελεύθερη απόδοση)
κι εγώ στναχωρεθηκα ρε γμτ
σας προτείνω δε με χέρια και πόδια την ταινία "wang foo" του μακαρίτη
κάνει την ωραιτότερη drag queen eveh!

Ανώνυμος είπε...

είχα κάτι γειτονοπούλες συμμαθήτριες που είχαν βίντεο ενώ εμείς όχι και πήγαινα στο σπίτι τους και βλέπαμε ντέρτι ντάνσινγκ κάθε τρεις και λίγο

η καλύτερη σκηνή ήταν εκεί που η μεγαλοαστή μικρή μπήκε με τα καρπούζια στο πριβέ ξεσάλωμα των χορευτών και το σαγόνι της έπαθε αιφνίδια παράλυση


Besitos

Κατερίνα
Θεσσαλονίκη