Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Βρε ουστ!



Κόσμος πάλεψε, κόσμος έφαγε τη ζωή του, κόσμος πέθανε για να μπορώ εγώ να ρίχνω αυτό το χαρτάκι μέσα στο ξύλινο κουτί, κι εγώ αυτό το δικαίωμα θα το δώσω πίσω επειδή βαριέμαι, επειδή δεν είμαι σίγουρη ποιον να ψηφίσω, επειδή έτσι θέλει ο Πρετεντέρης; Ε, όχι, κυρ-Γιάννη μου, δε θα σας κάνουμε τη χάρη!

Αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί να πάτε να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές (ελπίζω πως όχι), διαβάστε ένα εξαιρετικό κείμενο που έγραψε ο Έλικας εδώ.

Επίσης, και μόνο το γεγονός ότι η Αυριανή θέλει να πάω για μπάνιο είναι αρκετός λόγος για να πάω τρέχοντας να ψηφίσω (και το φοβερό πρωτοσέλιδο απ' τον Έλικα το τσίμπησα)!



Και, γαμώ το σύμπαν, αντί να πεθάνουν άλλοι κι άλλοι, πήγε και πέθανε ο Παπαγιαννάκης. Κατάλαβες; Πεθαίνει ο Παπαγιαννάκης και τα γνωστά όρνια και κοράκια ζουν και βασιλεύουν... Καλό ταξίδι, σύντροφε.

5 σχόλια:

tsok είπε...

μαζί σου winnie!
κι όσο για μας τα κορίτσια ιδού η φωτογραφία της σορού της Emily Davison, της σουφραζέρας που πέφτει στα πόδια του αλόγου του βασιλιά της Αγγλίας στο derby διαμρτυρόμενη για την άρνηση του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες και ξεψυχά.
http://www.geocities.com/larwilson2001/tragic_case_of_emily_davison.htm

winnie είπε...

Tsok, φοβερή ιστορία... Ευχαριστώ για το λινκ!

Α, μπα? είπε...

ναι τέλειο λινκ
(καλά η Αυριανή θα δώσει φοβερό boost στον κόσμο να πάει να ψηφίσει:) ελπίζω να το δουν πολλοί )

Misirlou Oubliez είπε...

Ρε παναγια μου θα με πλανταξεις σημερα. Κανω τοσο καιρο να μπω σε μπλογκ, μπαινω στο δικο σου και μου ριχνεις μια για τον Μικη και μια για τον Παπαγιαννακη (Τωρα το μαθα!).
Ρε αμαν.Ουφ.

winnie είπε...

Ρε Μισιρλίτσα, πού να ξέρω εγώ ότι είσαι τόσο πίσω στα νέα; Ναι, πέθανε ο Παπαγιαννάκης, και ο Μίκης δεν αισθάνεται και τόσο καλά τελευταία...