Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Meta to infinity and beyond



Στο Obamiconme μπορεί όποιος θέλει να ανεβάσει μια φωτογραφία και να φτιάξει τη δική του Ομπάμα-αφίσα. Αυτά μου άρεσαν πιο πολύ:

Τα πολιτικά



"Truthiness" είναι μια λέξη που έφτιαξε ο εικονιζόμενος Στίβεν Κολμπέρ (δείτε εδώ μια μοναδική επίδειξη πολιτικού θάρρους και κωμικής ιδιοφυίας ταυτόχρονα) για να περιγράψει την "αλήθεια" της κυβέρνησης Μπους, λέξη που περιλαμβάνεται πλέον στα λεξικά της αγγλικής.







Η Σάρα Πέιλιν. Διανοείστε την πιθανότητα να εκλεγόταν, να πάθαινε κάτι ο ΜακΚέιν, και να γινόταν Πρόεδρος;





Ο Δρ Κινγκ.




Και η ποπ κουλτούρα



Γαμάτο; Ο Μποπ Χόουπ!



Ντέρεκ Ζουλάντερ ρουλς!



Βλέπει κανείς The Office;



Η απόλυτη θεά Αρίθα με το απόλυτο καπέλο.



Project Runway.



Και το αγαπημένο μου inside joke για όσους βλέπουν House!

9 σχόλια:

Thems είπε...

Καλησπέρα,

Συμπαθώ πολύ το blog σου, ιδιαίτερα λόγω τόπου διαμονής αφού έτεινα να καταλήξω ότι οι άνθρωποι με μία κάποια αισθητική κι ένα επίπεδο εγκεφαλικής λειτουργίας ήταν είδος υπό εξαφάνιση στη μίζερη μικροαστική μας πόλη :)

Cheers!

tsok είπε...

Καλημέρα winnie μου και καλή βδομάδα.
α) επειδή ξέρω ότι είσαι fan για μπες εδώ:
http://www.surfthechannel.com/show/3537.html
ENJOY!
β) βρε μπας η κιουρία με το καπέλο είναι η Maya Angelou? Εκτός αν μεγάλωσε τόσο πολύ η Aretha κι έχω καιρό να τη δω...
γ) όσο κι αν χάρηκα που βγήκε ο Ομπάμα (για πολλούς λόγους), δεν ξέρω αν το να επενδύουν όλοι πάνω του το σύμπαν είναι ορθολογικό ή εποικοδομητικό. Ένας άνθρωπος είναι και μάλιστα χωρίς εμπειρία, δεν είναι το αμερικανικό equivalent του Harry Potter.
δ) πάντως θα συμφωνήσω με τον/την Thems, οι αφίσες ήταν αισθητικά άρτιες (favourite με διαφορά του μακαρίτη του Lennon)
Καλημερίζω και πάλι...

winnie είπε...

Thems, καλώς σε βρήκα! Στην Πάτρα ζω μόνο προσωρινά (ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν έχω αποφασίσει), μετά Αθήνα και πάλι Αθήνα (ευτυχώς ή δυστυχώς, ούτε αυτό το έχω αποφασίσει!)...

Καλημέρα Tsok!
Ευχαριστώ για το λινκ! Η Αρίθα είναι, τραγούδησε τη μέρα της ορκομωσίας με ΑΥΤΟ το καπέλο!
Κι εγώ χάρηκα που βγήκε ο Ομπάμα (πάρα πολύ), αλλά νομίζω ότι είναι ίδιον των Αμερικανών να υπερβάλλουν στα πάντα, και δεν νομίζω πως φημίζονται για τον ορθολογισμό τους. Το να γίνει ένας μαύρος πρόεδρος ακουγόταν τόσο εξωπραγματικό πριν από 2-3 μόλις χρόνια, που το βλέπαμε μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας (Indipendence day, νομίζω) και στο 24. Αυτό σε συνδυασμό με τα 8 χρόνια Μπους ήταν που τους έκανε να πιστεύουν στο Μπαράκ Μεσία...
Όχι, δεν είναι ο Χάρι Πότερ, είναι ένας πανέξυπνος, φοβερά επικοινωνιακός άνθρωπος, που θέλει να κάνει το σωστό, και άρχισε ήδη (Γκουαντάναμο, εκτρώσεις) να προσπαθεί. Το θέμα είναι αν θα τον αφήσουν, αν θα μπορέσει να αντισταθεί στις πιέσεις. Και το να περιμένουμε να αποκηρύξει το Ισραήλ για να πειστούμε ότι είναι "ο καλός", αυτό κι αν δείχνει έλλειψη ορθολογισμού (φριχτού, αηδιαστικού ορθολογισμού, γιατί πότε τα ανατιναγμένα παιδάκια θεωρήθηκαν πιο σημαντικά από τα πολιτικά συμφέροντα σ' αυτόν τον πλανήτη;) και παντελή άγνοια της αμερικανικής πολιτικής πραγματικότητας (δεν τα λέω για σένα, τα λέω όλους αυτούς που πέσανε να τον φάνε). Δηλαδή ο Σαρκοζί κι Μπερλουσκόνι, ας πούμε, αποκηρύξανε το Ισραήλ; Τέλος πάντων, μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να κάνει πέντε πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση...
Σόρι για το σεντόνι, πήγα να σου γράψω σχόλιο και μου βγήκε ποστ!

Α, μπα? είπε...

εγώ ξετρελάθηκα με το make it work!!! ΧΑΑΑΑΑ

winnie είπε...

Αμπα, carry on!

enteka είπε...

ωραίο (και πολλά lol για τον tim gunn!)

winnie είπε...

Έντεκα, ο Τιμ Γκαν είναι μεγάλη μορφή!

;)

Fantastikoi Hxoi είπε...

"That's what she said!"


NA poios thaprepe na katevei stis epomenes ekloges...

winnie είπε...

Φανταστικοί Ήχοι, τουλάχιστον ο Μάικλ Σκοτ, αν και κατά λάθος, κάνει πότε πότε και κάτι σωστό. Ενώ ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης, αλλού βαρούν τα τούμπανα, αλλού χορεύει η αρκούδα!