Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Rant. Rant! RANT!



Με βλέπετε στη φωτογραφία; Ετοιμάζομαι να δώσω μια ωραία μπούφλα με το δεξί μου χέρι στον "τεχνικό" του eshop της Πάτρας (και μετά να τον πυροβολήσω στο δόξα πατρί), που πήρε τον υπολογιστή μου με κολλημένα τα windows, τα ξεκόλλησε, χαμογέλασε ευχαριστημένος από τον εαυτό του και από μιας μέρας σκληρή αλλά επιτυχημένη δουλειά, και μου τον επέστρεψε με τους εκατοντάδες ιούς που προφανώς είχαν κάνει τα windows να κολλήσουν, και με το εικονίδιο του σκληρού δίσκου εξαφανισμένο.

Επαναλαμβάνω, γιατί είναι μοναδικό: μου εξαφάνισε το εικονίδιο που δίνει πρόσβαση στο σκληρό!

Στο τηλέφωνο, μ' εμένα να ξεκινάω ήρεμη αλλά σοβαρή, να προχωράω στα ουρλιαχτά, και να καταλήγω να κλαίω με λυγμούς, μου είπε ότι δεν είναι δική του δουλειά να κοιτάξει αν ο υπολογιστής που μόλις "έφτιαξε" όντως δουλεύει.

Δεν του είχα αναφέρει, λέει, ότι είχα ιούς! Αυτός ξεκόλλησε τα windows και τέλειωσε η δουλειά του. Μα από τι διάολο κόλλησαν τα γαμημένα, αφού σου είπα ότι κατέβασα κάτι απ' το κωλοίντερνετ και κόλλησαν!Ελονοσία έχουνε και τους έδωσες κινίνο; Κάνουν απεργία και ικανοποίησες τα αιτήματά τους; Δεν τους άρεσε το μεσημεριανό φαγητό και αρνήθηκαν να φάνε μέχρι που τα έβγαλες έξω για πίτσα;

Όσο για το καταπληκτικό με το εικονίδιο του σκληρού (μόνο σε μένα συμβαίνουνε αυτά), και όλα τα εικονίδια στο δεξί μέρος της έναρξης, που επίσης μου τα εξαφάνισε, η απάντησή του ήταν η εξής ερώτηση: "Ποια εικονίδια; Είχε τέτοια εικονίδια;".

Το συμπέρασμα είναι ότι είμαι εδώ και μια βδομάδα χωρίς υπολογιστή, και θα 'μαι άλλη μία απ' ό,τι βλέπω. Αν όμως τον ξαναπάρω πίσω χειρότερα απ' ό,τι τον άφησα επειδή δεν έχω σκεφτεί να τους αραδιάσω όλα τα πιθανά κι απίθανα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα τέτοιο κωλομηχάνημα από καταβολής μάικροσοφτ, συν μερικές παιδικές αρρώστιες και ψυχολογικά συμπλέγματα, για να τον τσεκάρουν πριν μου τον δώσουν πίσω, θα γίνω όχι ο Hellboy, που στο κάτω κάτω έχει καρδιά μαρουλιού, αλλά ο Hulk.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i think you add more info about it.

Ανώνυμος είπε...

wow, very special, i like it.

winnie είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, τα εκτιμώ ιδιαιτέρως, ειδικά όταν προέρχονται από αναγνώστες που μελετούν τα κείμενά μου τόσο εμβριθώς.

Ανώνυμος είπε...

ξέρω είναι τραγικό αυτό που σου συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να μην κλαίω από τα γέλια με το τρόπο που το αντιμετωπίζεις...
Να ξέρεις πάντως ότι:
1. υπάρχει και το Λίνουξ
2. ξέρω πολλούς ψυχολόγους, αν ο υπολογιστής βρεθεί σε ανάγκη!
Κουράγιο.
Microsoft είναι, θα περάσει

winnie είπε...

Μη με κοροϊδεύεις, σαφρακιασμένο κοκκινογούλι, γιατί θα στείλω και το δικό σου κωλομηχάνημα σ' αυτόν τον "τεχνικό"!

Θράσος είπε...

ηρεμία!!!!
άνοιξε το παράθυρο πάρε τον υπολογιστή και πέταξε το από κάτω. Το έχω κάνει με κασετόφωνο.
Υπερβολικά χαλαρωτικό

winnie είπε...

Θράσο, άμα ήτανε από 2 ετών και πάνω το κωλομηχάνημα, μπορεί και να το έκανα! Αλλά δεν έχουνε περάσει ούτε 8 μήνες που το πήρα!

tsok είπε...

Ίσως η επόμενή σου επένδυση να ήταν mac?

winnie είπε...

Γεια σου tsok!
Γιατί; Τα mac δεν κολλάνε ιούς; Έχουνε ανοσία; Για ξήγα!

tsok είπε...

100% anosia apo otidipote kai xwris na xreiazontai extra logismiko. To pairneis to masini kai oute office oute malakies oute tipote... To vazeis online kai den kolaei oute sunaxi