Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

30 Rock - Άλεκ Μπόλντουιν


Το 30 Rock είναι η καλύτερη αμερικάνικη κωμωδία που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Μιλάμε να σου πετάγεται η κοκα-κόλα απ'τη μύτη (μα πόσο σοφιστικέ μπορώ να γίνω;).

Η πανέξυπνη Τίνα Φέι άφησε το Saturday Night Live για να δημιουργήσει αυτή τη σειρά για μια ταλαίπωρη σεναριογράφο ενός κωμικού σόου στο NBC που πρέπει να τα βγάλει πέρα με τρελούς σταρ και παρανοϊκούς εξέκιουτιβ, και τι καλά που έκανε!

Η πραγματική έκπληξη όμως είναι ο Άλεκ Μπόλντουιν, στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του. Ποιος θα πίστευε ότι μπορεί να δώσει τέτοια ερμηνεία και να είναι τόσο αστείος intentionally; Για unintentionally δεν το συζητάμε, δείτε απλώς το Team America.

Παρεμπιπτόντως, βρίσκει κανείς άλλος τον κορυφαίο των αδελφών Μπόλντουιν απίστευτα σέξι ακόμα και στα 50 του, ή μόνο εγώ παρουσιάζω αυτό το σύμπτωμα; Γι' αυτούς που μόλις αναρωτήθηκαν τι πρόβλημα έχω, να θυμίσω μια εικόνα από το παρελθόν:



Κι όποιος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει (ή, όπως εγώ, έχει αλλά αποφεύγει επιμελώς να το κάνει) και θέλει να δει τον Άλεκ στα πιο σσσσσσσέξξξξξξι του, ας δει το The Juror, και καλή τύχη με την προσπάθεια να αγνοήσει την Ντεμί Μουρ.

2 σχόλια:

tsok είπε...

Exw akousei ta kalutera gia to 30 rock alla ta douvde club tis perifereias attikis den to protimoun....
na bw sta torrents giatre mou?
kalimera kai kalo mina

winnie είπε...

Καλημέρα! Μπες, αξίζει τον κόπο, είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι. 2 κύκλοι έχουν παιχτεί ως τώρα. Α, και καλό μήνα!