Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

90210

Απ' την Α, μπα? ψαρεύω το hot piece of news: Το καινούργιο Beverly Hills μου φαίνεται τόσο, μα τόσο ηλίθιο και όλοι οι "ηθοποιοί" τόσο μα τόσο brain dead που νομίζω ότι θα γίνει instant cult.

Απορία: Δεν μπορούσαν να βρουν έναν (1) ωραίο γκόμενο; Για όνομα!

Το τρέιλερ προσφέρεται για ώρες γέλιου, αλλά το καλύτερο απ' όλα, νομίζω, με μια πρώτη ματιά, είναι ο τύπος με τη μύτη και την κουάφ που παίζει τον "νέο" καθηγητή.

Το να μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη όλου του πρώτου κύκλου μόνο απ' το τρέιλερ δεν είναι και πολύ καλός οιωνός, ε; Η σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές (δηλαδή τη δικιά μας) ήταν εξίσου ηλίθια, αλλά εδώ μιλάμε ότι το έχουν πάει to the next level, όπως λέει και μια απ΄αυτές τις bimbos.

Ένα σχόλιο στο YouTube λέει ότι είναι σαν το Gossip Girl στο Beverly Hills. Χωρίς το classiness του Upper East Side, προσθέτω εγώ.

Ο δε token black guy τι σας λέει; Γιατί φυσικά ποιος θέλει να βλέπει μαύρα πλουσιόπαιδα να μαλακίζονται και να πηδιούνται all around; Κανείς στην Αμερική, οπότε για ν' αποφύγουν τις κυρώσεις για ρατσισμό τον πέταξαν κι αυτόν μέσα, και βέβαια είναι υιοθετημένος φτωχός που πρέπει να προσαρμοστεί. Με πόνεσε το κεφάλι μου απ' τη μαλακία.

Α ρε έρμε Άαρον Σπέλινγκ, έφυγες νωρίς! Φέρτε πίσω την Μπρέντα! Μπρέντα ρουλς!

5 σχόλια:

Θράσος είπε...

Να σου πω κάτι χωρίς να βρίσεις;
Κόλλησα ήδη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενω i've figured out ποιος ειναι ποιος, δεν εχω καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο Ντυλαν (ο καθηγητης μηπως;)Βοηθησε με, πλιζ!Επισης, γιατι οι μαναδες εχουν την ηλικια των παιδιων και οι γιαγιαδες την ηλικια των μαναδων; Τελος,δεν υπαρχει ουτε ενας μαυρος που να γεννηθηκε πλουσιος και να μην χρειαστηκε να ξεκινησει ο ιδιος απο το κακοφημο μπρονξ και να γινει μετα η jenny from the block?

winnie είπε...

τι να βρίσω ρε θράσο, εδώ λέμε βλέπω america's next top model! κι εγώ θα το δω όταν αρχίσει, αν μη τι άλλο, για να δω τον τύπο με το περουκίνι να παίζει!

Χμμμ, όχι, δεν υπάρχουν πλούσιοι μαύροι στην Αμερική, όλοι είναι η jenny from the block και λιγουρεύονται τη ζωή των καλών ζάπλουτων λευκών, αλλά μετά α) καταλαβαίνουν πόσο ψεύτικος είναι αυτός ο λαμπερός κόσμος και παίρνουν τη γενναία απόφαση να γυρίσουν στο block και να give something back, ή β)γίνονται εκατομμυριούχοι και ξεχνούν από πού ξεκίνησαν και είναι χειρότεροι κι από τους λευκούς ώσπου κάποιο underprivileged kid, κατά προτίμηση λατινόφωνο, για ποικιλία, τους θυμίζει τις ρίζες τους οπότε και ακολουθεί ένα variation του α.

Α, μπα? είπε...

Δε στενοχωριέστε που δε θα παίξει στην Ελλάδα?

winnie είπε...

όχι, διότι είμεθα πονηροί και έχουμε τον τρόπο μας!