Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Rain on my parade


Τι νόημα έχει αυτό το μπλογκ, λέει. Τι νόημα έχει να μοιράζεσαι τις τυχαίες σκέψεις σου με τυχαίους ανθρώπους. Τι νοήμα έχει οτιδήποτε, λέω εγώ. Τι νόημα έχει να εξηγείς. Στεναχωριέμαι που χρειάστηκε να εξηγήσω. Στεναχωριέμαι και που δεν το έκανα. Ήμουν χαρούμενη πριν χρειαστεί. Σαν παιδί με το καινούργιο του παιχνίδι. Ναι, ίσως αυτό να είναι ηλίθιο. Αυνανιστικό. Αλλά δεν περίμενα αυτά που γράφω να πρέπει να έχουν νόημα για την ανθρωπότητα. Έχουν νόημα για μένα. Και βαρέθηκα να τα κρατάω μέσα στο κεφάλι μου. Το να κρατάω ημερολόγιο στο χαρτί μού προκαλεί κατάθλιψη. Και χαίρομαι για τους δυο τρεις φίλους που θα τα διαβάσουν. Δε χαίρομαι γι’ αυτούς, για μένα χαίρομαι. Ναι, τελικά αυτό κάνω. Αυνανίζομαι δημοσίως. I guess. Αλλά δε φανταζόμουν πως εσύ απ’ όλους τους ανθρώπους θα το έβλεπες έτσι.

Τέλος πάντων, οι φίλοι δεν μπορούν να βλέπουν πάντα eye to eye. Καλή καρδιά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσφατως ειδα στην Tv οτι συγκεντρωθηκε ενας διολου ευκαταφρονητος αριθμος ανθρωπων σε μια πολη, δε θυμαμαι τωρα που, παντως Ευρωπη ηταν, για να αυνανιστουν ομαδικα και αυτος που θα τελειωνε τις περισσοτερες φορες κατι 8α κερδιζε, δε θυμαμαι τι. Νομιζω πως ηταν Ινδος αυτος που κερδισε τη δαφνη. Αρα:
1.Εχω προφανως γεροντικη ανοια, δε θυμαμαι πολλα, οπως φαινεται πραγματα.
2.Εχεις ινδικη καταγωγη;
3. Καλυτερα ολοι αυτοι να ειχαν απο ενα μπλογκ, θα χρειαζονταν και λιγοτερα χαρτομαντηλα.
4. Που ξερεις; Μπορει σε καποια φαση ο δεκτης και να "τελειωσει" με τον πομπο του μηνυματος. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο, αλλωστε,μια επι-κοινωνιας;

winnie είπε...

Καλά, τα σχόλιά σου μ' έχουν εντυπωσιάσει τρελά. Αφού κάθε φορά αναρωτιέμαι αν είσαι όντως εσύ που τα γράφεις, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί προφανώς δεν έχω δει ποτέ δικό σου κείμενο. Τώρα που το βλέπω αναρωτιέμαι πού ήταν τόσο καιρό. Σκέψου αυτό που σου είπα και ακολούθησε το παράδειγμά μου. Αλήθεια.

Θράσος είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας εξαιρετικά ευφυής άνδρας μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο δημαγωγό.
Χρησιμοποιεί το χιούμορ για να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα (ΣΥΝ), οικονομικά συμφέροντα (Αγγελοπούλου) κλπ. Με αηδιάζουν οι άνθρωποι που εκεί που έφτυναν τώρα γλύφουν. Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Αγγελόπούλου ήταν το μάυρο πανί, τώρα ο ΕΤ εκδίδει το show σε dvd, άρα είναι φίλη.
Τι κατάντια...Και τι μεγάλη κατρακύλα...

Θράσος είπε...

Το δημοσιεύσα σε λάθος Ποστ.
Στο προηγούμενο πήγαινε. Σόρρυ, τα κάνω εγώ αυτά.